Notícies

« Ves enrere

SAPS millora el seu disseny web per a donar major protagonisme a l'oferta formativa disponible

SAPS millora el seu disseny web per a donar major protagonisme a l'oferta formativa disponible

La Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC) ha escomés una renovació del disseny web del portal SAPS, el campus en línia de la Generalitat que utilitza la plataforma eFormación per a oferir formació gratuïta i de temàtica diversa a tota la ciutadania de la Comunitat Valenciana.

Amb aquesta renovació es persegueix donar major protagonisme a la formació i acostar als ciutadans i ciutadanes, des de la mateixa pàgina d'inici, tota l'oferta formativa de què es disposa a cada moment.

Aquesta acció s'emmarca en el projecte de millora i actualització de tot el projecte SAPS, en el qual destaca l'actualització del portal, mitjançant la seua modernització i simplificació per a donar major protagonisme a les accions formatives i a l'accés a l'aula, i a les accions més comunes entre els usuaris i usuàries, com és accedir als cursos i buscar noves opcions de formació disponibles.

A més, en les pròximes setmanes s'incorporarà al projecte la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, amb nous cursos de valencià per a la ciutadania en forma de píndoles formatives.

Finalment, entre el paquet de millores es troba la incorporació d'un nou cercador que permet a la ciutadania filtrar les cerques mitjançant l'ús de categories, la qual cosa facilita mostrar la formació disponible per àrees de coneixement (valencià, e-learning, seguretat, ofimàtica, etc.)