Notícies

« Ves enrere

Protegix el teu iPhone: Descobrix el nou curs de seguretat en dispositius iOS

Protegix el teu iPhone: Descobrix el nou curs de seguretat en dispositius iOS

En esta ocasió et presentem un nou curs autoformatiu i gratuït que t'ensenyarà tot el que necessites saber per a protegir el teu iPhone o iPad. iOS, encara que és un sistema robust i bastant segur, disposa de moltes opcions de privacitat i seguretat que has de conéixer i tindre en compte. Una mala configuració d'estes opcions pot comprometre la nostra informació. En esta formació aprendràs des de com configurar la pantalla de bloqueig fins a mantindre les teues aplicacions segures.

Imagen ilustrativa noticia Saps

Amb l'augment dels dispositius iOS, és crucial comprendre com protegir la nostra informació personal i mantindre'ns segurs i segures mentres naveguem per la web. iOS és el sistema operatiu mòbil d'Apple. Va ser llançat en 2007 per als dispositius mòbils iPhone, però després ha evolucionat i s'ha utilitzat també per a altres dispositius d'Apple, com els iPads.

Este curs autoformatiu i gratuït està dissenyat per a persones de qualsevol nivell d'habilitat, des de principiants fins a experts en tecnologia. El nostre objectiu és proporcionar-te les ferramentes i els coneixements necessaris per a protegir els teus dispositius Apple i mantindre les teues dades segures en tot moment.

"Ús Segur d'iOS" comprén una varietat de temes, com ara:

Seguretat de la informació: Descobriràs com protegir les teues dades i evitar que caiguen en mans equivocades.

Configuració segura d'iOS: Aprendràs com configurar el teu dispositiu per a maximitzar la seguretat i protegir les teues dades.

Actualitzacions del sistema operatiu: Entendràs la importància de mantindre el teu dispositiu actualitzat i com fer-ho de manera segura.

Instal·lació d'aplicacions: Aprendràs a instal·lar aplicacions de manera segura i evitar possibles riscos de seguretat.

Amb el nostre curs de seguretat en dispositius iOS pots adquirir les habilitats i el coneixement necessaris per a protegir els teus dispositius i mantindre les teues dades segures en tot moment.

Este curs ha sigut elaborat pel personal del Centre de Seguretat TIC de la Generalitat Valenciana, CSIRT-CV, dins del marc del seu programa de formació a ciutadans.

Volem recomanar-te també el curs "Ús segur d'Android". Este curs està dissenyat específicament per a usuaris de dispositius Android i cobrix temes similars, incloent-hi com configurar el teu dispositiu de manera segura, protegir les teues dades personals i mantindre les teues aplicacions actualitzades.

Els dos cursos estan dirigits a persones de qualsevol nivell, tant si eres una persona usuària nova d'estos sistemes operatius com algú que busca ampliar els seus coneixements i competències digitals.

No perdes l'oportunitat d'aprendre a protegir el teu iPhone o iPad. Registra't ara en el curs "Ús segur d'iOS". Només necessites un minut per a completar el registre.

Veure el cur.