Notícies

« Ves enrere

Nous cursos en Creació de Recursos Multimèdia

Nous cursos en Creació de Recursos Multimèdia

La Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC), a través del seu projecte de formació en línia gratuïta a la ciutadania, SAPS (saps.gva.es), amplia la seua oferta formativa amb 3 nous cursos orientats a la creació de continguts multimèdia en els seus vessants d'àudio, imatge i vídeo.

Aquestes tres accions formatives, de 15 h de duració cadascuna, s'han creat amb l'objectiu que els alumnes obtinguen els coneixements bàsics per a la creació de continguts multimèdia d'una manera senzilla, així com l'ús d'eines gratuïtes que puguen usar en el procés.

El curs "Creació de Recursos Multimèdia: Àudio" recull una formació bàsica dels recursos d'àudio que es poden utilitzar per a crear continguts i les seues eines. L'alumne coneixerà el concepte pòdcast i les eines per a poder crear-ne.

Per la seua part, el curs "Creació de Recursos Multimèdia: Vídeo" està orientat al coneixement d'eines per a enregistrament de vídeo i bancs de recursos on trobar material formatiu.

Finalment, en "Creació de Recursos Multimèdia: Imatge" s'introdueixen coneixements sobre tipus de recursos d'imatge de què es poden fer ús per a enriquir els continguts i les eines per a trobar recursos de qualitat en internet. A través d'exemples d'aplicació, l'alumne podrà tindre idees on trobar l'aplicació d'aqueixos recursos aplicats als seus continguts.

Un dels punts més importants d'aquests cursos són els coneixements que s'ofereixen sobre drets d'autor i llicències d'ús, formant l'alumnat en l'ús dels recursos d'internet al mateix temps que es fa un bon ús d'aquests.

Les tres accions formatives ja estan disponibles per a la seua inscripció des de SAPS (saps.gva.es), són autoformatives i estaran obertes tot l'any, per la qual cosa els alumnes poden inscriure's quan vulguen i realitzar la formació al seu ritme a través de la plataforma en línia de formació de la Generalitat: eFormació.