Notícies

L’avís: aprén a comunicar-te de manera clara i concisa

L’avís: aprén a comunicar-te de manera clara i concisa

Descobrix com redactar avisos clars i ordenats. Amb modalitat autoformativa i totalment gratuït, és una oportunitat única per a millorar les teues habilitats de comunicació escrita. "L'avís" és un curs del Pla d'acompanyament lingüístic de la Generalitat Valenciana.

Imagen ilustrativa noticia Saps

Esta formació està dissenyada per a totes les persones que vulguen aprendre a comunicar-se de manera clara i concisa a través d'este tipus de documents. Amb una modalitat autoformativa i completament gratuïta, "L'avís" oferix una oportunitat única per a millorar les teues habilitats de redacció i comunicació escrita.

Conéixer les pautes i orientacions per a redactar correctament avisos és fonamental en molts entorns laborals. Per això, este curs se centra a proporcionar-te les ferramentes necessàries per a redactar avisos clars, ordenats i efectius.

Un dels avantatges d'este curs és que forma part d'un conjunt de cursos sobre models documentals que es poden fer de manera independent, segons els interessos personals i la freqüència d'ús de cada tipus de document en el lloc de treball. A més, si encara no has fet el curs sobre redacció de documents administratius, es recomana fer-lo abans de començar este curs, ja que proporciona indicacions generals per a redactar documents administratius i aplicar correctament els criteris i convencions gràfiques en els avisos.

El contingut del curs comprén des de les característiques més importants dels avisos fins a exercicis pràctics de redacció perquè pugues redactar avisos amb fluïdesa i correcció. "L'avís" proporciona pautes sobre qüestions gràfiques, com el tipus de lletra, l'alineació i l'ús adequat d'altres elements gràfics.

El curs també inclou exemples pràctics i situacions reals perquè pugues aplicar el que has aprés en el teu dia a dia. Des de com estructurar un avís fins a com seleccionar la informació rellevant, este curs et proporcionarà les habilitats necessàries per a redactar avisos efectius en qualsevol context.

"L'avís" és un curs en llengua valenciana, però les seues lliçons són aplicables a les dos llengües d'ús oficial en la nostra Comunitat.

Per a consolidar els teus coneixements i millorar les teues habilitats de redacció d'avisos de manera dinàmica, este curs inclou un vídeo amb un recorregut visual de les diferents parts d'este tipus de documents. Vegeu el vídeo

Estàs a punt per a millorar les teues habilitats de redacció d'avisos i comunicar-te de manera més clara i concisa? Registra't ara mateix en el curs "L'avís", és fàcil, ràpid i totalment gratuït.