Notícies

« Ves enrere

Curs eXeLearning Ludificació

Curs eXeLearning Ludificació

La DGTIC a través del projecte SAPS posa en marxa un nou curs l'objectiu del qual és oferir la possibilitat de conéixer l'eina d'autor eXeLearning (de codi obert), enfocada a ludificació, per a la creació de continguts didàctics digitals.

Amb aquest objectiu, el curs mostra nous blocs o elements (iDevices) que podem utilitzar en l'eina eXeLearning, així com tècniques de ludificació que ens permeten desenvolupar activitats lúdiques que podem incloure en els cursos.

L'alumne, a través d'aquest curs podrà identificar les particularitats de cada un d'aquests elements per a crear i maquetar, pas a pas, continguts innovadors, basats en la dinàmica de jocs, que ajuden a mantindre la motivació de l'alumnat i optimitzar el procés d'aprenentatge en línia.

Relacionar els components que comporta la mecànica dels jocs amb els paràmetres de la plataforma Moodle per al seu correcte funcionament segons els objectius que es vol aconseguir.

El concepte de ludificació s'ha imposat en la formació en línia com a part de la metodologia, ja que augmenta l'atractiu de l'oferta formativa quant a innovació, diversió, productivitat, capacitat de retindre conceptes, adquisició d'habilitats, etc. Això implica anar un pas més enllà en la creació de continguts.