Accés

T'interessa

Notícies

« Ves enrere

Presentem el Curs Innovacions monetàries i financeres

Presentem el Curs Innovacions monetàries i financeres

El pròxim 6 de novembre comença la primera edició del curs online d'INNOVACIONS MONETÀRIES I FINANCERES.

Aquesta formació, ha sigut desenvolupada per la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic a través de la Direccción General de Model Econòmic, Finançament autonòmic i Política Financera, en col·laboració amb la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, i té com a finalitat donar a conéixer les innovacions monetàries i financeres actuals, amb especial atenció a les noves oportunitats de finançament alternatiu per a la petita empresa.

Es pretén també aconseguir despertar l'interés de l'alumnat en les innovacions desenvolupades per les empreses FinTech i les tecnologies basades en el blockchain i les criptomonedas en la Comunitat Valenciana.

El curs ha sigut elaborat a partir de l'informe "Innovacions monetàries i financeres per a la PIME valenciana" d'Enric Montesa, realitzat per encàrrec de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

Aquest curs de 20 hores, online i autoformativo, completa amb una nova proposta la formació oferida dins del projecte SAPS que la Generalitat ofereix cada any amb la finalitat de millorar les competències i el coneixements de la ciutadania de forma gratuïta.

Per a poder accedir al curs i fins al 19 de novembre, s'obri el termini d'inscripció per a aquesta primera edició a través d'https://saps.gva.es/es/oferta-formativa

Les places són limitades.

Visualització de contingut web

Últims cursos