Accés

T'interessa

Notícies

« Ves enrere

NOVETATS CSIRT-CV

NOVETATS CSIRT-CV

Des de CSIRT-CV s'àmplia la quota d'alumnes per al curs d'Ús Segur d'Android que oferim de manera gratuïta i online en la nostra plataforma de formació SAPS.

Ens alegra informar de la bona acollida que ha tingut el curs de seguretat en dispositius mòbils Android, el qual recentment ha aconseguit el màxim d'alumnes que tènia assignat. Per això, imminentment es va a ampliar la quota de manera que tots els nostres usuaris puguen disfrutar dels diferents continguts.

Recordem que en la plataforma de formació SAPS de la Generalitat Valenciana disposeu de diferents cursos online gratuïts elaborats per CSIRT-cv entre els que destaquen els cursos de LOPD, Nmap, seguretat en xarxes socials, P2P, xarxes sense fil, malware o correu electrònic, entre altres. Es pot consultar el catàleg complet de cursos i guies del centre en el nostre portal.

Els recordem que, encara que els cursos estan dirigits a ciutadans de la Comunitat Valenciana, pot apuntar-se qualsevol ciutadà des de qualsevol altra ubicació del món, siga o no ciutadà espanyol sempre que hi haja disponibilitat de places.