Visualització de contingut web

Sobre Saps

Què és SAPS?

Ilusración Saps
SAPS és un portal de formació promogut per la DGTIC (Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) amb la finalitat de proporcionar als ciutadans coneixements en àrees com: eLearning, ciutadania, Internet, ofimàtica, seguretat, protecció de dades, comerç electrònic, economia i llengua valenciana.
La DGTIC té entre les seues funcions impulsar la formació específica i en línia en l'àmbit de les competències digitals i garantir el dret d'accés a les TIC a tota la ciutadania.

 

A qui va dirigit?

Ilustración Saps
SAPS és un espai formatiu inclusiu i accessible, dirigit a tota la ciutadania, independentment del seu nivell d'experiència en tecnologies de la informació i comunicació (TIC). La nostra finalitat és proporcionar als ciutadans coneixements pràctics que enriquisquen les seues vides i resolguen les seues inquietuds a través de la modalitat en línia. Els cursos oferits per SAPS són especialment adequats per a aquells que busquen una formació eficaç i de curta duració, incloent-hi opcions autoformatives.

 

Modalitats de la formació

Ilustración Saps
La modalitat de formació de SAPS és versàtil i s'adapta a les teues necessitats i preferències d'aprenentatge. Els nostres participants tenen la flexibilitat d'aprendre al seu propi ritme a través dels cursos autoformatiu i en alguns casos compten amb la guia i el suport d'un tutor/a.
SAPS ofereix cursos de curta duració amb clara aplicació pràctica.

 

Certificat d'aprofitament

Ilustración Saps
La nostra oferta formativa se centra en la utilitat i la practicitat. Volem que et sentes inspirat/ada i capacitat/ada per a aconseguir els teus objectius. És per esta raó que en finalitzar cada curs rebràs un diploma. Si bé és cert que este diploma no té validesa legal, és un recordatori constant que estàs avançant i adquirint nous coneixements.
 

SAPS és gratuït

Ilustración Saps
SAPS ofereix formació en línia d'alta qualitat completament gratuïta. El nostre compromís és proporcionar a la ciutadania accés sense restriccions a recursos educatius valuosos, formar als ciutadans en conceptes que els siguen d'utilitat.
Gràcies a la col·laboració de diferents entitats, el catàleg de cursos de SAPS és divers, de qualitat i en constant actualització.
La formació de SAPS és gratuïta i oberta a tots perquè està subvencionada amb fons de la Unió Europea de Desenvolupament Regional.

 

Com registrar-se


Accedir a l'oferta formativa de SAPS és molt senzill. Per a començar, des de la pàgina d'inici de SAPS, cerca i fes clic en l'enllaç de registre i segueix estos passos:
1. Fes clic en l'enllaç de registre.
2. Introdueix el teu document d'identificació (DNI, NIE o Passaport).

Captura de pantalla registro portal Saps
Si no estàs registrat, se't dirigirà a un formulari en el qual hauràs de completar-lo amb altres dades com ara nom, codi postal, telèfon i data de naixement.
Assegura't de completar tots els camps necessaris.