Visualització de contingut web

Accés

Què és SAPS?

SAPS és un portal de formació promogut per la DGTIC (Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) amb la finalitat de proporcionar als ciutadans coneixements en àrees com: eLearning, ciutadania, Internet, ofimàtica, seguretat, protecció de dades, comerç electrònic, economia i llengua valenciana.

Visualització de contingut web

Oferta formativa

Notícies

Gestió dels sistemes d’informació basat en ITIL i ISO 20.000

Gestió dels sistemes d’informació basat en ITIL i ISO 20.000

T'agradaria millorar els teus coneixements i habilitats en la gestió dels servicis de tecnologies de la informació? Vols conéixer les millors pràctiques internacionals per a oferir servicis de TI de qualitat? Si és així, no et perdes el curs sobre la gestió dels sistemes d'informació, basat en la biblioteca ITIL i la norma ISO 20.000.

CSIRT-CV (Centre Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb Fujitsu - Espanya, ha creat el curs "Gestió dels sistemes d'informació", dirigit a professionals i estudiants del sector de les tecnologies de la informació. El curs es basa en la biblioteca ITIL i la norma ISO 20.000, que són referències internacionals per a la prestació de servicis de TI de qualitat.

El curs ha sigut elaborat per la companyia Fujitsu - Espanya i adaptat per CSIRT-CV per a presentar-lo en la plataforma eFormació. El curs té una duració aproximada de 10 hores i es dividix en tres mòduls: conceptes i estratègia, disseny i transició, i operació i millora contínua. Cada mòdul consta de dos capítols amb diverses unitats i un qüestionari final.

El curs oferix una introducció als conceptes bàsics de la gestió dels servicis de TI, com ara el cicle de vida, els processos, els rols i les funcions. També explica els antecedents històrics d'ITIL, des del seu origen en els anys 80 fins a la seua última versió el 2007, i la norma ISO 20.000, que és una certificació de la gestió dels servicis de TI basada en ITIL.

El curs "Gestió dels sistemes d'informació" també compta amb nombroses il·lustracions i infografies que complementen i reforcen l'aprenentatge. Estos elements gràfics ajuden a visualitzar i comprendre millor els conceptes, els processos, els rols i les funcions de la gestió dels servicis de TI. Així, el curs es fa més amé, dinàmic i interactiu, i s'afavorix així l'atenció i la motivació dels participants.

L'objectiu del curs és proporcionar als i les participants els coneixements i les habilitats necessàries per a gestionar els sistemes d'informació de manera eficaç i eficient, seguint les millors pràctiques de la indústria. El curs també pretén fomentar l'interés i la participació dels i les professionals i l'estudiantat en el fòrum internacional itSMF, que es dedica a la gestió de servicis de TI.

A més, volem recomanar-te el curs de Nmap. Eres un professional de les TIC, estudiant o simplement un entusiasta de la tecnologia? De segur que t'interessarà també esta formació intensiva de 45 minuts que et submergirà en el món de l'exploració de xarxes i l'auditoria de seguretat amb Nmap.

No deixes passar esta oportunitat de formar-te en un tema tan important i demandat en el sector de les tecnologies de la informació. Registra't ja en el curs "Gestió dels sistemes d'informació" i descobrix tot el que pots aprendre amb SAPS. I si vols continuar ampliant els teus coneixements, consulta el catàleg de cursos de SAPS, en què trobaràs una gran varietat de temàtiques.

TI: Tecnologies de la informació.

ITIL (Information Technology Infrastructure Library) es compon d'una sèrie de llibres que oferixen orientació sobre la prestació de servicis de TI de qualitat, juntament amb l'entorn i els servicis necessaris per a secundar-lo. ITIL s'ha desenvolupat en el reconeixement de l'evident dependència de les organitzacions de TI d'integrar les millors pràctiques per a la Gestió dels Servicis de TI.