Visualització de contingut web

Accés

Què és SAPS?

SAPS és un portal de formació promogut per la DGTIC (Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) amb la finalitat de proporcionar als ciutadans coneixements en àrees com: eLearning, ciutadania, Internet, ofimàtica, seguretat, protecció de dades, comerç electrònic, economia i llengua valenciana.

Visualització de contingut web

Oferta formativa

Notícies

Descobrix les claus de LibreOffice Writer

Descobrix les claus de LibreOffice Writer

Descobrix les claus per a dominar LibreOffice Writer amb el nostre curs autoformatiu. Des de la interfície d'usuari fins al format avançat, adquirix habilitats essencials per a crear documents. Aprofita la combinació d'instrucció teòrica i pràctiques guiades.

SAPS es complau a anunciar el curs "Introducció a LibreOffice Writer", dissenyat per a oferir als i les participants habilitats essencials en l'ús efectiu d'esta ferramenta de codi obert.

En este curs, les i els estudiants exploraran els conceptes bàsics fins a les funcions avançades de LibreOffice Writer i adquiriran coneixements fonamentals per a la creació, edició i formatació de documents. L'estructura del curs inclou mòduls sobre la interfície d'usuari, creació i edició de documents, format avançat, treball amb estils, inserció d'elements multimèdia, revisió i correcció, configuració per a impressió, i molt més.

Estem emocionats d'oferir este curs que proporcionarà al nostre alumnat les habilitats necessàries per a aprofitar al màxim LibreOffice Writer, bé siga a l'hora de redactar un conveni, una carta, un document administratiu o bé d'elaborar un informe, este curs t'oferirà les ferramentes essencials per a fer-ho de manera eficient i professional.

Contingut del curs:

•  Aprenentatge de la interfície d'usuari i navegació eficient

•  Aplicació d'estils i formats avançats

•  Inserció d'imatges, taules i gràfics

•  Ferramentes de revisió ortogràfica i col·laboració en documents

El curs combina instrucció teòrica amb pràctiques guiades, per a assegurar que els participants no sols comprenguen els conceptes, sinó que també puguen aplicar-los en situacions pràctiques.

No es requerixen coneixements previs de LibreOffice Writer, i els participants poden accedir al curs des de la comoditat de fer-ho a casa. En completar el curs, l'alumnat tindrà les habilitats necessàries per a utilitzar LibreOffice Writer eficaçment en els seus projectes personals o professionals.

En concloure este curs, et recomanem que faces els següents:

El Conveni, que aborda tots els aspectes essencials que necessites saber per a redactar acords, des de la definició de convenis fins als criteris generals de redacció.

La Carta destaca la importància d'este document en la comunicació interpersonal i administrativa.

Estos cursos complementaris ampliaran les teues capacitats, brindant-te un conjunt integral d'habilitats comunicatives.

Tens interés a millorar les teues habilitats en processament de text? Registra't hui mateix per al nostre curs "Introducció a LibreOffice Writer" i porta els teus documents al següent nivell!