Visualització de contingut web

Accés

Què és SAPS?

SAPS és un portal de formació promogut per la DGTIC (Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) amb la finalitat de proporcionar als ciutadans coneixements en àrees com: eLearning, ciutadania, Internet, ofimàtica, seguretat, protecció de dades, comerç electrònic, economia i llengua valenciana.

Visualització de contingut web

Oferta formativa

Notícies

Curs d'«Introducció a internet: Estàs llest per a explorar internet com mai?»

Curs d'«Introducció a internet: Estàs llest per a explorar internet com mai?»

En un esforç per acostar més persones al vast univers de la xarxa, ens complau presentar el nostre curs gratuït "Introducció a internet". Este curs està dissenyat per a aquells que s'inicien en la navegació en internet i volen comprendre els fonaments d'esta ferramenta omnipresent. El curs inclou vídeos i imatges explicatives de gran qualitat.

Internet ha evolucionat enormement des dels seus primers dies, quan la comunicació entre ordinadors era lenta i les connexions eren complicades. En este curs, explorarem com ha canviat esta realitat i com les connexions a internet ara formen part de paquets econòmics, que oferixen no sols qualitat d'imatge sinó també servicis innovadors que transformen les nostres comunicacions.

Este curs està compost de tres unitats:

Unitat 1: Què és internet? Conceptes bàsics: Desmitificant la xarxa de xarxes. Connexions a internet en l'actualitat: Des de cables submarins fins a la connexió a Espanya.

Unitat 2: Funcionament d'internet. Conceptes generals sobre el funcionament dels ordinadors en xarxa. Estructura d'internet: Una mirada a la interconnexió de xarxes.

Unitat 3: Principals usos d'internet. Obtenció d'informació: Explora la vastitud del coneixement en línia. Comunicació: Submergix-te en el món del correu electrònic i les xarxes socials. Educació en línia: Descobrix com internet ha revolucionat la manera en què aprenem.

Recorda que els nostres cursos són autoformatius, pots avançar al teu ritme. Al llarg de les 15 hores de formació en línia, tindràs accés a continguts clars i concisos que t'ajudaran a comprendre els conceptes essencials d'internet.

 

Et recomanem fer un pas més en la teua formació en competències digitals. Per això et recomanem el curs "Seguretat en el Correu Electrònic". En esta formació exploraràs conceptes fonamentals per a protegir la teua informació. Des de la prevenció d'atacs de pesca (phishing) fins al maneig segur d'arxius adjunts, aprendràs les millors pràctiques per a mantindre el teu correu electrònic i les teues dades segurs.

Embarca't en un recorregut emocionant. No pots perdre l'oportunitat d'adquirir habilitats essencials per a aprofitar al màxim la xarxa de xarxes!

Recorda que SAPS es compromet a oferir contingut valuós sense cost.

Per a realitzar esta i altres formacions, simplement has de registrar-te en el nostre portal, inscriure't en el curs i accedir al nostre campus.