Visualització de contingut web

Accés

Què és SAPS?

SAPS és un portal de formació promogut per la DGTIC (Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) amb la finalitat de proporcionar als ciutadans coneixements en àrees com: eLearning, ciutadania, Internet, ofimàtica, seguretat, protecció de dades, comerç electrònic, economia i llengua valenciana.

Visualització de contingut web

Oferta formativa

Notícies

El Conveni

El Conveni

Formació amb pautes i orientacions per a redactar correctament convenis

Imagen ilustrativa noticia Saps

Presentem en esta ocasió el curs "El conveni" del Pla d'acompanyament lingüístic al personal de l'Administració de la Generalitat Valenciana. Este curs ha sigut dissenyat per a potenciar les teues habilitats de redacció i descriu les pautes i orientacions per a crear correctament convenis. Encara que el curs està disponible únicament en valencià, els criteris, indicacions i recomanacions tractades en este curset són vàlides tant en llengua valenciana com castellana.

Només disponible en valencià.

"El Conveni" és part de la nostra iniciativa autoformativa, i és un curs dissenyat per a oferir a les persones usuàries de SAPS l'oportunitat de comprendre i redactar convenis de manera efectiva segons les especificacions de l'Administració de la Generalitat Valenciana (GVA).

Este curs aborda tots els aspectes essencials que necessites saber per a redactar acords, des de la definició de convenis fins als criteris generals de redacció.

Esta formació forma part d'un conjunt de cursos sobre models documentals que es poden realitzar de manera independent, segons els interessos personals, la freqüència d'ús de cada document en el lloc de treball, etc. Si no t'has inscrit en el curs de "Redacció de textos administratius", et recomanem que ho faces abans de començar este, ja que és una unitat formativa que conté indicacions generals per a redactar documents administratius i aplicar correctament els criteris i els estils gràfics en els convenis.

Un aspecte per a valorar és la inclusió d'un vídeo tutorial. Este recurs visual no sols complementa el contingut escrit, sinó que també proporciona una descripció més completa del tema. El nostre objectiu és fer que l'aprenentatge siga atractiu.

Una de les característiques destacades d'este curs és que es realitza en modalitat autoformativa. Sabem que cada estudiant té el seu propi ritme i estil d'aprenentatge, per això hem creat un entorn que permet aprendre al teu ritme, ja que s'adapta als teus horaris i necessitats.

Si trobes útil el curs "El conveni", segurament et resultarà interessant el nostre curs "El requeriment". Els dos t'ajudaran a perfeccionar la teua habilitat en redacció de documents administratius en valencià.

Recorda que SAPS es compromet a oferir contingut valuós sense cost.

Per a realitzar esta i altres formacions, simplement has de registrar-te en el nostre portal, inscriure't en el curs i accedir al nostre campus.