Visualització de contingut web

Accés

Què és SAPS?

SAPS és un portal de formació promogut per la DGTIC (Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) amb la finalitat de proporcionar als ciutadans coneixements en àrees com: eLearning, ciutadania, Internet, ofimàtica, seguretat, protecció de dades, comerç electrònic, economia i llengua valenciana.

Visualització de contingut web

Oferta formativa

Notícies

Compres en línia segures: compra sense preocupacions

Compres en línia segures: compra sense preocupacions

Ilustración Saps

Benvinguts i benvingudes a SAPS, el teu portal d'aprenentatge continu. T'agradaria  comprar en Internet però et preocupa la seguretat? No et preocupes, tenim la solució. Presentem el Curs de Compres en Línia Segures, desenvolupat pel Centre de Seguretat TIC de la Generalitat ValencianaDescobrix com pots protegir-te contra fraus, entendre la importància del protocol HTTPS i triar mètodes de pagament segurs. Este curs no és només informatiu, amb este guanyaràs confiança per a navegar per Internet.

L'activitat comercial ha evolucionat i, amb això, els riscos associats a les compres per Internet, especialment durant estos dies de festa. Este curs proporciona coneixements fonamentals per a identificar i previndre possibles amenaces en realitzar transaccions en línia.

Temari destacat del curs:

Frau i enginyeria social. Aprén a reconéixer possibles estafes i a utilitzar el sentit comú per a avaluar la veracitat de la informació en línia.

Frau en Internet. Explora les eines i els mètodes utilitzats pels estafadors en línia, des de l'enginyeria social fins al correu massiu no desitjat i els virus.

Transferència segura de dades (HTTPS). Comprén la importància de la transferència segura de dades i com verificar l'autenticitat de les pàgines web mitjançant el protocol HTTPS.

Certificats digitals. Descobrix com els certificats digitals garantixen la identitat en línia i aprén a interpretar els advertiments del navegador.

Banca en línia. Obtín consells per a realitzar transaccions bancàries segures en línia, incloent-hi la verificació de la connexió segura i l'autenticitat dels certificats.

Compres segures. Coneix les millors pràctiques per a realitzar compres en línia, des de l'elecció de portals segurs fins a l'atenció a les condicions de compra i la protecció de dades personals.

Mètodes de pagament. Explora els diversos mètodes de pagament en línia, des de targetes bancàries fins a servicis com PayPal, destacant les precaucions que se n'han de prendre amb cadascun.

Este curs, elaborat per experts en seguretat digital, proporciona les ferramentes necessàries per a gaudir de la conveniència de les compres en línia sense comprometre la seguretat. Inscriu-te ara i enfortix el teu coneixement en compres en línia segures!

Explora més enllà i potencia el teu coneixement! Si el Curs de Compres En línia Segures et va atraure, et garantim que el Curs de Seguretat en el Correu Electrònic elevarà les teues habilitats en el món digital. El correu electrònic, que és una eina essencial, sovint se subestima en termes de seguretat. Et sents segur quan navegues per les teues safates d'entrada? Coneixes les diferències entre A, CC i BCC? Este curs aborda estos aspectes i més, i et proporciona les eines per a enfortir la teua seguretat en línia. No deixes passar l'oportunitat d'inscriure't i portar les teues competències digitals al següent nivell!

No oblides visitar les pàgines www.csirtcv.gva.es i concienciat.gva.es on trobaràs material addicional.