Visualització de contingut web

Accés

Què és SAPS?

SAPS és un portal de formació promogut per la DGTIC (Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) amb la finalitat de proporcionar als ciutadans coneixements en àrees com: eLearning, ciutadania, Internet, ofimàtica, seguretat, protecció de dades, comerç electrònic, economia i llengua valenciana.

Visualització de contingut web

Oferta formativa

Notícies

Seguretat en la xarxa per als menors, una preocupació de tots i totes

Seguretat en la xarxa per als menors, una preocupació de tots i totes

SAPS presenta "Seguretat per als Menors", un curs autoformatiu i totalment gratuït dissenyat per a brindar-te les eines i coneixements necessaris per a protegir els teus fills i filles en línia.

La connexió a internet s'ha convertit en una part essencial de la nostra vida. L'ús de dispositius mòbils, i amb això el d'aplicacions com Instagram, TikTok i WhatsApp, és pràcticament inseparable del nostre dia a dia, i molt més per als més joves.

És per això que el curs Seguretat per als Menors serveix com a marc de referència en relació amb la seguretat en l'ús de dispositius amb connexió a internet, amb dedicació especial als menors.

L'acció formativa cobreix una àmplia gamma d'aspectes clau de la seguretat en línia, incloent-hi:

  1. Seguretat en el correu electrònic, amb un enfocament especial en la identificació i prevenció d'estafes de pesca.
  2. Protecció durant la navegació web.
  3. Seguretat en la missatgeria instantània i de la telefonia mòbil.

A més, este curs destaca les millors pràctiques que pots seguir en l'ús quotidià de dispositius de connexió per a garantir la seguretat dels teus fills i filles. També ofereix recomanacions específiques per a evitar que els menors es convertisquen en víctimes de ciberdelinqüents o accedisquen a contingut il·lícit o inapropiat en línia.

La seguretat en línia és una responsabilitat compartida. Pares i mares exerceixen un paper fonamental a garantir la protecció dels seus fills/es en la xarxa. Mentre t'inscrius en el curs Seguretat per als Menors per a equipar-te amb les eines necessàries per a resguardar als teus fills de les amenaces d'Internet, t'animem a considerar també la inscripció en el curs Seguretat en les Xarxes Socials. Este curs se centra en la seguretat en plataformes de xarxes socials, xats i missatgeria instantània. Com a valor afegit, al aprendre sobre la seguretat en xarxes socials en general, podràs comprendre millor els riscos i desafiaments que els menors s'enfronten en les seues interaccions socials en línia.

Inscriu-te en ambdós cursos i treballa juntament amb els teus fills i filles per a crear un entorn digital més segur per a tota la teua família! El teu compromís marca la diferència en la creació d'un món digital més segur.