Visualització de contingut web

Accés

Què és SAPS?

SAPS és un portal de formació promogut per la DGTIC (Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) amb la finalitat de proporcionar als ciutadans coneixements en àrees com: eLearning, ciutadania, Internet, ofimàtica, seguretat, protecció de dades, comerç electrònic, economia i llengua valenciana.

Visualització de contingut web

Oferta formativa

Notícies

Protegeix la teua privacitat amb el curs Seguretat en les Xarxes Socials

Protegeix la teua privacitat amb el curs Seguretat en les Xarxes Socials

SAPS et convida a inscriure't en el curs Seguretat en les Xarxes Socials, un microcurs autoformatiu dissenyat per a equipar-te amb les eines i coneixements necessaris per a mantindre segura la teua informació personal en la xarxa.

El curs de Seguretat en les Xarxes Socials ofereix un enfocament integral sobre la importància de protegir la teua privacitat en les xarxes socials, xats i aplicacions de missatgeria instantània. Al llarg d'esta acció formativa, trobaràs valuoses indicacions i recomanacions de seguretat, incloent-hi la verificació de pàgines web a través del protocol de seguretat SSL (identificable per "https" en lloc de "http" en l'adreça), el qual és essencial per a resguardar les teues dades en línia.

A més, el curs proporciona enllaços directes a documents i guies detallades sobre la privacitat en les xarxes socials, com la "Guia de privacitat en Facebook", i també recomanacions específiques de seguretat per a una altres xarxes com Twitter, Instagram i TikTok.

Adreça web de l'enllaç:  https://concienciat.gva.es/wp-content/uploads/2018/03/infor_guia_privacidad_facebook.pdf

El millor de tot és que este curs és totalment gratuït i autoformatiu.

Si estàs interessat/ada a mantindre fora de perill les teues dades personals en internet, segurament també t'interessarà el curs Seguretat per als Menors, dissenyat per a crear un entorn digital més segur per als teus fills/es.

Este últim abasta una varietat d'aspectes clau, des de la seguretat en el correu electrònic fins a la protecció en la navegació web i la missatgeria instantània, i també algunes bones pràctiques a seguir en l'ús habitual dels dispositius de connexió. En definitiva, valuoses recomanacions per a evitar que els menors es convertisquen en víctimes de ciberdelinqüents o accedisquen a continguts il·lícits i inapropiats.