Visualització de contingut web

Accés

Què és SAPS?

SAPS és un portal de formació promogut per la DGTIC (Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) amb la finalitat de proporcionar als ciutadans coneixements en àrees com: eLearning, ciutadania, Internet, ofimàtica, seguretat, protecció de dades, comerç electrònic, economia i llengua valenciana.

Visualització de contingut web

Oferta formativa

Notícies

La màgia de la ludificació en eXeLearning

La màgia de la ludificació en eXeLearning

Imagen ilustrativa curso: La magia de la gamificación en eXeLearning

Preparat per a portar els teus continguts d'aprenentatge en línia al següent nivell? Alguna vegada t'has preguntat com donar-li un toc de diversió i emoció a estos continguts? Et convidem a inscriure't en l'emocionant curs Tècniques de Ludificació amb eXeLearning.

La ludificació en aprenentatge en línia és una forma efectiva de motivar a l'alumnat i millorar la captació i retenció de coneixements. Este curs et guiarà a través de les tècniques essencials de ludificació i et mostrarà com aplicar-les utilitzant l'eina eXeLearning.

Què implica realment la ludificació en l'aprenentatge en línia? Significa transformar l'aprenentatge en una experiència interactiva i entretinguda. Cada unitat d'este curs està dissenyada per a mantindre't compromés/a i motivat/ada mentre explores conceptes avançats d'eXeLearning.

Què pots esperar en este curso?

  1. Activitats i recursos propis d'eXeLearning que t'ajudaran a agregar elements didàctics basats en la ludificació.
  2. Lliçons interactives que inclouen videotutorials que demostren com l'aprenentatge pot ser divertit i efectiu.
  3. Recursos sorpresa, infografies i materials didàctics que et mantindran compromés/a al llarg del curs.

Este curs és totalment gratuït i autoformatiu, cosa que significa que pots aprendre al teu propi ritme.

Et convidem a considerar inscriure't també en el curs L'Aula Moodle d'eFormació. Este curs et proporcionarà fer un pas més enllà i explorar les funcionalitats i eines de Moodle per a potenciar l'ensenyament i l'aprenentatge en un entorn virtual a mida.